lördag 14 februari 2009

Alla hjärtans dag

Sammandragningar hela natten, magen hård som en fotboll. Nu måste det väl ändå vara förvärkar?? Antar att det är livmodern som håller boot camp inför den stundande prestationen. Jag var lite orolig ett tag i natt när kramperna inte ville släppa, det känns som det är lite för tidigt än. Har planerat att jobba en vecka till och sen ta kompledigt sista veckan, det vore ju synd och skam om alla planerna skulle raseras nu. Att man inte kommer att kunna göra några långsiktiga planer sen har jag ju fattat, så det gäller att passa på så länge man kan!
Ikväll ska vi dessutom på kombinerad 40-årsfest och Alla hjärtans dag-fest (därav den rosa orkidéen), och det vore ju dumt om vattnet gick mitt under fördrinken. Men för att vara på den säkra sidan har jag gett stränga förhållningsorder för hur mycket skumpa som får hällas ner i sambostrupen. För det kan ju faktiskt hända när som helst, och nog för att hans sjuka humor kommer driva barnmorskorna till vansinne i vilket fall, risken finns ändå att de inte riktigt uppskattar att ha den blivande fadern kringraglandes och sjungandes snapsvisor i förlossningssalen. Det är nog inte riktigt den typen av underhållning de har tänkt sig när de säger att man ska välja hur man vill ha sin förlossning.

3 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Åsa har ju tippat på dagens datum, så vi får väl se. 10,5timmar kvar av dygnet.
Ja det där att planera, det ordet kan du lika gärna glömma bort vad det betyder ;)

mama sa...

du kan ju trösta Joel med att han kan få prova lustgasen... den blir man bra nog yrslig av... (om man inte har värkar just då dvs)

precis när stefan testat så kom syrrorna in... he he he... men dom sa att det inte var första gången :-)

mama sa...

då måste sms:a (om du hinner) när ni åker in!!!! vi är på nålar här uppe i norrland för från och med kl 12 inatt är det ju inom ramen... bäbis bäbis bäbis ropen skalla från norr till akalla... ja det rimmade inte på bandhagen så nån stackare från akalla får åka och vidarebefodra ropet...