fredag 6 februari 2009

Börjar likna nåt

Det blev en snabbvisit på Ikea idag efter jobbet för att inhandla de sista nödvändiga prylarna: sängskydd, extralakan och vattenbehållare till skötbordet. Jag har förstått att man på den gamla goda tiden oftast hade skötbordet i direkt närhet till rinnande vatten, dvs i badrummet. Men de flesta jag känner har haft skötbord i sovrummet, antingen sitt eget eller bebisens, och det verkar ju ha fungerat bra för dem. Så nog tror jag det kommer gå bra fast vi inte har nån plats över i badrummet (faktum är att vi HADE plats för skötbord men valde att sätta in ett badkar istället, ego som vi är). Nu står i alla fall skötbordet uppmonterat och klart, mobilen är upphängd och tvättlapparna framlagda. Man tycker att den lilla rackaren borde börja känna på sig att det är oartigt att låta värdparet vänta allt för länge på sin ankomst.

4 kommentarer:

mama sa...

sören kom preics hem... :-)

Semester & Mat sa...

Våtservetter i anslutning till skötbordet går minst lika bra. Är bara i början man är duktig och har vatten vid skötbordet.

Helene sa...

Skönt, då behöver jag inte ha dåligt samvete för det... :)

Anonym sa...

Här är oxå ett par som skall ha skötbordet i bebisens rum... men faktum är att vår övervåning är inte riktigt klar ännu. Det saknas dörrar och lister.... Gaaahhh! Samt städa bort allt byggdamm!! Så vi får väl helt enkelt fixa sånt efteråt, om nu bebis mot förmodan kommer tidigare.....
Blev sjukskriven på halvtid sedan 1.5 vecka tillbaka. Ganska skönt faktiskt. =)