lördag 1 november 2008

Skön avslutning

Återigen hade vi en kaosdag på jobbet igår, en sån dag då man bara springer från det enda mötet till det andra och kommer på sig själv med att tappa koncentrationen för att man redan stressat upp sig inför nästa besök som står och väntar. Ingen höjdaravslutning på veckan alltså, men samtidigt väldigt skönt att få logga ut och koppla bort allt vid arbetsdagens slut.
Obeskrivligt skönt då att få åka hem och vila nån timme för att sen ta tuben till Söder och bli serverad halloweenmiddag hos svärmor. Att bli lite ompysslad betyder så mycket i såna här lägen och vad kan passa bättre på halloween än att sätta tänderna i en blodig biff med gorgonzola! Blivande faster Alice och jag kollade in Idol och satte i oss maple walnut-glass till efterätt medan laktosallergikerna provade blåbärssorbet. En enda gång blev vi störda av trick-or-treat-ande ungar i trappuppgången, annars blev det en väldigt avslappnad och skön halloweenkväll.

3 kommentarer:

mama sa...

men Helene äter du verkligen blodigt kött nu? och gorgonzola? jag blir förvånad och arg på din barnmorska som inte informerat om att man kan läsa på slv.se om riskerna med det, dom är iof små men missbildningar och missfall... inget jag skulle leka med om ens riskerna var minimala! tur du inte röker och dricker i alla fall ;-)

Helene sa...

Nja det blir väl några rökelser i veckan, räknas det? :)

mama sa...

visst luktar och smakar allt bättre när man är gravid, å nej inte osten köttet tänkte jag på att det skulle vara well done, visste inte att du gillade blodigt.

vänta tills du är i 9 (10) månaden, då vill man verkligen bara få ut dom... man längtar efter förlossningen, det är faktist skönt när det sätter igång då är det bara och åka med, lite ont gör det väl, men hellre det än att fortsätt gå med mage ;-)