fredag 7 november 2008

Lugnt och stilla

Nu har det gått en vecka sen vi kände första sparken och riktiga rörelser för första gången, sen dess har det varit helt lugnt. Jag har sprungit, hoppat, gjort situps och kört bänkpress men nej, inte en endaste liten minikick har känts av sedan dess. Visst säger de att det är väldigt olika hur tidigt man känner såna saker men kom igen, det är ju bara 15 veckor kvar! Nog borde man väl kunna känna nånting röra sig därinne? Enligt gravidlitteraturen ska man snart kunna känna vart både ben och huvud ligger och märka när barnet vänder sig. Vi ska till Mvc igen på tisdag så förhoppningsvis kan vi lyssna på hjärtljuden en gång till, för det är inte utan att man börjar bli orolig för den lilla kraken.

1 kommentar:

Anonym sa...

elvis rörde sig med småpuffar första tiden, man måste vara koncentrerard och stilla för att känna, ibland tog det dagar/veckor mellan, sen vid jul typ v 26 gjorde han värsta livet ifrån sig i ca 15 min, han hade då vänt sig sen låg han med huvudet ner och puffade lite med benen(som visade sig vara knäna) det är nog mest barnmorskor som vet vad som är vad ;-)nä han var ett vädigt lungt barn i magen... och det har inte hållit i sig ;-)

men visst ger dom en oro redan i magen, men det är säket okej, har du mycket fostervatten kan det vara svårt att känna så mkt oxå...

det finns det ju dom som inte märker att dom varit gravida förrän dom åker in till sjukhus med magsmärtor ooops bäbis! så dom bäbisarna måste ha varit suuuper lugna!

det blir nog mer livat snart, dom brukar ju passa på när en själv sover och är stilla, så det kan ju vara en nattaktiv bäbis ;-)