fredag 10 oktober 2008

Noll idéer

Laga mat, käka thai, hämta sushi el kanske en pizza med parma och gorgonzola? Är det bara vi som har noll koll på middagsmaten när det börjar närma sig helg?? Man vill vara ledig och lyxa lite, samtidigt är man för lat för att dra iväg till stan för mer spännande matalternativ. Indiskt vore inte alls fel, vitlöksnaan går alltid hem, men det är så skönt att hålla sig i närheten och ha nära hem efteråt. Usch ja, pensionärsvarning... Det kanske är höstmörkret och myset men det tar emot att ge sig iväg för långt för att få nånting att käka.
Förra helgen gjorde vi (läs: mannen i huset) ostfondue med ryggbiff och färskt bröd, sååå gott! Det är riktig höstmat, passar perfekt i det ruggiga vädret att sitta inne och doppa och mumsa. Lite knas att inte få nåt rödvin till men men, det ska jag ta igen så småningom.
Jahapp, om ingen har några fler konstruktiva matidéer så får vi väl skrida till verket och slänga på oss lite kläder och masa oss ut och ordna käk så helgen kan ta sin början!
Trevlig helg till er alla!

2 kommentarer:

mama sa...

vi gjorde lite italienskt plock hemma igår... gissa om Elvis gillade inlagd vitlök... vi fick gömma burken... och som tips för ikväll när det är fotboll så tänkte vi amerikanskt,( dom gillar ju tv och mat ihop) hemmagjorda burgare med colslaw yum-o sköt om dig å ta det lungt med parma och gorgonzola om det inte är upphettat till typ gravidsäkertvarmagrander kram

Helene sa...

Mmmmmmm hemmaburgare lät inte fel!! Kanske kan vara nåt för ikväll, igår tog vi en sväng till Pizza Hut.. *slurrp*