söndag 26 oktober 2008

Fixarsöndag

Vi har varit så ruskigt produktiva idag! Städat ur förrådet och gått igenom alla kartonger med gamla böcker, cd-skivor och annat undanstoppat, tvättat och hängt sex maskiner tvätt, och som avslutning snott ihop en bananchokladkaka att ta med till jobbet i morgon. Det sista fixade jag på egen hand, sambon såg lite snopen ut när han insåg innehållet i kakan eftersom bananer är typ det värsta han vet, näst efter falukorv och älgkött. Men jag tycker smakkombinationen är oslagbar, så varför inte testa att göra den som kaka?
Att vi äntligen fick tummen ur och tog itu med förrådet var dock hans förtjänst, själv tycker jag sånt är så otroligt tråkigt. Nu var vi dock så illa tvungna eftersom vi (ehm... hälften av oss) drabbats av shoppingfeber och inhandlat spjälsäng och skötbord på löpande band. Jag såg en jättefin Briosäng på nätet och insåg hur fint den skulle passa bredvid vår säng, så det blev ett snabbt beslut. Och nånstans ska ju grejerna förvaras innan det blir dags att ställa i ordning, därav det plötsliga infallet att få ordning på förrådet. Nu finns där gott om plats för nya spännande inhandlingar, det är bara att plocka fram kortet och shoppa loss! ;-)

3 kommentarer:

mama sa...

superfin!!! däl sovel bäbis gott... otroligt att man bara behöver se en spjälsäng för att man ska bölja plata banpjålk... ja boa kallas det... själv vill jag lägga om golv i matrummet... är lite besatt av det just nu, hur ska bäbis annars kunna trivas hos oss?? galet!

Helene sa...

Ja hur ska han/hon annars kunna susa fram i gåstolen?! Klart ni ska ha nytt golv innan dess! ;)

Semester & Mat sa...

Ja så energiska var vi knappast sista söndagen i oktober för 5-10år sedan.