onsdag 8 april 2009

Syndens näste

Ja jag får väl erkänna att vi begick årets första dödssynd den här veckan, i alla fall om man ska lyssna till barnmorskorna på Mvc. När vårens underbara solstrålar var som varmast tog vi ungen på armen och satte oss på första bästa öppna uteservering och drack en iskall öl i lugn och ro.
Ärligt talat, har man avstått från nånting så gott i så många långa månader och dessutom genomlevt nio månaders viktökning, hormonsvängningar och sömnproblem så tycker jag man är värd en kall öl (eller åtminstone en tapperhetsmedalj, men det fanns tyvärr inte på menyn). Tack och lov var Arvid enbart go' å gla' hela tiden och verkade tycka att det hela var betydligt mer spännande än en eftermiddag på rygg i babygymet, så vem vet, en vacker dag kanske vi tom vågar göra om det!

5 kommentarer:

Lena Ö sa...

go girl!! Det är du värd!! :-) kram och glad påsk!

Semester & Mat sa...

Håller med.
Öl är bara bra för amningen också ;)

Anonym sa...

på åland serverar de öl (mellis iof) på bb super för amningen! berättade våran barnmorska som hade sin svägerska där... men nya rek är ju att 1-2 glas vin går bra... så det är inget mvc kan säga nåt om...

gla påsk på dig

och tusen tack för sen superfina bodyn och strumporna!! (som du kanske sett på min sida tycker vi bodyn är jätte fin ;-))

kram åsa

Helene sa...

Skööönt att höra, jag tycker vi ska kräva Ålands-regler på svenska BB också!
Långfredagsanglingen däremot tror jag att vi kan tänka oss att stå över.... ;)

Lenaö sa...

Hej!
pensla vichyvatten över A:s tunga , så försvinner det. :-)
kram