söndag 29 mars 2009

Bullfest i Bandan

Långväga besök fick vi igår, när Barbaskön trotsade vinter-vädret och gav sig av på en dagstur till storstan. Det är så himla roligt att få besök som man inte träffar så ofta, hela dagen blir till en rolig upplevelse. Och inte blir det sämre när besöket packar med sig hembakade hallon- och lakritsmuffins, och sen diskar efter kalaset! Jag lovar att man känner sig riktigt bortskämd som småbarnsförälder vid såna tillfällen. Höggravida K med världens finaste mage passade också på att titta förbi, med ett stort lass med hallon- och Napoleonbakelser, så det blev rena rama bullfesten till slut. Arvid passade på att visa sig från sin bästa sida under hela besöket -dvs han åt 3 gånger på 2 timmar, vägrade ligga för sig själv och skulle sitta med vid fikabordet hela dagen. Det är som om han känner på sig att det händer nåt betydligt mer spännande i köket som han absolut inte tänker missa. Men efter en kort barnvagnspromenad på eftermiddagen sov han lugnt i ett par timmar, innan han körde ett sent träningpass i det nya babygymet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

åh jag ville oxå vara med... nu när det inte kom nån bäbis igår så hade jag ju kunnat åka med ner... varför har dom inte en mer exakt tid? ;-)

vilket fin gym han har åh pingu är PT ser jag ;-)

kram å

Semester & Mat sa...

Klart han vill vara med vid fikabordet, höra det senaste ;)
Tyckte han skötte sig utmärkt.
Kram

Helene sa...

Pingu är en perfekt PT, alldeles lagom tuff...! Och hade du satt dig på en buss med en fullplanerad dag så kan man ju ge sig attan på att förvärkarna hade börjat redan i Arbrå! :)