söndag 6 december 2009

Nästan nästan klart...

Äntligen börjar det bli lite ordning på kaoset i Bandan. Kartongerna är uppackade och alla skåp och lådor i ordning. Kvar finns lite papper att sortera och kläder att tvätta eller slänga, och så förstås Lillprins Bus rum som behöver uppdateras lite för att duga i mammas ögon. Lekmatta, leksakshylla och en byrå skulle bli fint därinne, och så nya gardiner och en rullgardin. Hans rum ligger på södra sidan så det vore lite otäckt om han skulle börja vakna vid soluppgången varje morgon. Fast den risken kanske inte är så överhängande i det här grådiset! En taklampa och ev en rolig vägglampa ska han väl ha också, sen är nog rummet i ordning. Just nu känns det som lampa, rullgardin och en matta är det viktigaste, så det blir en tur till Ikea snarast. Pappan ska få ett nytt skrivbord också eftersom jag kastade ut hans gigantiska ekmöbel som tog upp alldeles för mycket plats. Vi har ju ändå bärbara datorer båda två, så ett litet behändigt skrivbord med lådor el klaffar på sidorna vore väl mer genomtänkt? Det känns som om årets julklappshandling kommer gå till huset och hemmet, och lika bra är väl det?

5 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Va roligt att ni börjar få ordning!
Ikea låter roligt det också ;)

mama sa...

tur att jag har nästan 20 mil till närmsta ikea... det är ju så roligt att shopa där... fin fina grejer! å tur att det är 10 timmar enkel till ullared :-)

Anonym sa...

Åh va roligt att få "dona"! Smart tanke det där med skrivbordet, det behövs ju nästan inga skrivbord idag när laptopen ryms i handväskan.
Nanne

Helene sa...

Ja det är lite farligt att ha Ikea 25 minuter hemifrån. Mammagruppen pratar om att dra ner till Ullared i vår, det låter mycket farligt men åååh så roligt! :)

Helene sa...

Nä ett litet skrivbord som kan användas som extra matbord när hela mammagruppen kommer på besök, det tycker jag låter utmärkt!